Elküldve: 2005. December 21. Szerda, 8:26 Hozzászólás témája: Humoros sms-ek
A szerelem definiálhatóan amorfizálódott periférikus komplexum, ahol pszeudaindivalisztikus egocentrumban kínálja a "dejóbaszni" érzést. Egyetértesz?
Egész életem a Tied volt! Soha nem mentél el Nélkülem, mindig megóvtalak, de Te kihasználtál, eldobtál, majd Másikat kerestél! Tudod ki vagyok??? DUREX
Hiányod mindig megvisel. Nélküled lenni szörnyű érzés. Percekig csak ülök és azon gondolkodom: KI VITTE EL A WC-PAPÍRT???!
Megharaptam a nyelvem és "nyaldosnám a sebeimet", ha lenne mivel. Nem tudsz segíteni?
Élvezem az ajkad gyűrűjét, cserébe az élvezetért szádba juttatok egy kis lét, és a szomjad nyomban tovaszáll, mert én vagyok a SZÍVÓSZÁL...
A csók a szerelm beszédje...gyere ide és beszélgessünk
A szex olyan büncselekmény amit nem lehet egyedül elkövetni. Leszel a büntársam? Ha igen csörgess meg!
Itt állok előtted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek ülj rám finoman és kapaszkodj belém!.... A te egyetlen mérleghintád!!
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak. Nem tartozom többé hozzád. Rémelem megértesz és megleszel nélkülem, tudom nagyon hiányzom. Üdvözlettel: A Te Agyad
Vágytam rád kivántalak, levetköztem pucérra. Izzadni akartam veled órákig szenvedni. De lekellett mondanom rólad nem voltál bekapcsolva te átkozott szauna!
Elküldve: 2006. Június 6. Kedd, 7:09 Hozzászólás témája: izgalomban vagyok
Már az izgalomban vagyok, mikor hozzám érsz, élvezem, ahogy meztelen testemet simogatod, várok minden veled történő percet, soha nem akarok másik törölközőt!!!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban