Mobil képeslap
képeslap küldés mobilra
mobil-kepeslap.hu

Menü
« NAVIGÁCIÓ »
 Képeslapküldés
 Animált GIF
 Háttérképek
 Névnapok
 Fórumok
 Híreink
 Rovatok
 Friss hírek - RSS
 Viccek
 E-mail nekünk
 Ajánlj minket
 Bannercsere

« PARTNEREINK »
 Képeslap.wyw.hu
 Képeslapok.lapozz.hu
 Karácsony.wyw.hu
 Szilveszter - Újév
 Húsvét.wyw.hu
 Farsang.wyw.hu
 Ünnepek.wyw.hu
 Valentin nap.wyw.hu
 Szerelem.wyw.hu

Utazás, Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Montenegró.

e-kepeslap.com Fórum :: Téma megtekintése - Vicces sms-ek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Vicces sms-ek.

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vicces, humoros SMS-ek.
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Valaki
Vendég

HozzászólásElküldve: 2005. December 21. Szerda, 5:48    Hozzászólás témája: Vicces sms-ek. Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretkezzünk!!! Ha nem érnék oda idöben, nyugottan kezd el nélkülem.....

.+"%'(/=)!"§!/(Ez egy telefonvírus! Ha nem küldöd tovább 8 mp-en belül zseblámpa lesz a telefonodból!)

A rendõrök keresnek valakit: aki jóképü, okos és barátságos. Te biztonságban vagy, de én hova bújjak?

Szerettem volna neked valami szépet, okosat, szexit küldeni! De sajnos nem fértem rá a kijelzőre!!

Tegnap nálam hagytad a boxered... Nem gondoltam volna, hogy ennyit eszik!Mosoly

Lófarkas kislány, hasonló adottságokkal rendelkező fiút keres!

Az az ember, akit bennem szeretsz, természetesen jobb nálam: én nem vagyok ilyen. De te szeress, és én majd igyekszem, hogy jobb legyek önmagamnál!
Vissza az elejére
mehmet
Vendég

HozzászólásElküldve: 2005. December 21. Szerda, 8:26    Hozzászólás témája: Humoros sms-ek Hozzászólás az előzmény idézésével

A szerelem definiálhatóan amorfizálódott periférikus komplexum, ahol pszeudaindivalisztikus egocentrumban kínálja a "dejóbaszni" érzést. Egyetértesz?

Egész életem a Tied volt! Soha nem mentél el Nélkülem, mindig megóvtalak, de Te kihasználtál, eldobtál, majd Másikat kerestél! Tudod ki vagyok??? DUREX

Hiányod mindig megvisel. Nélküled lenni szörnyű érzés. Percekig csak ülök és azon gondolkodom: KI VITTE EL A WC-PAPÍRT???!

Megharaptam a nyelvem és "nyaldosnám a sebeimet", ha lenne mivel. Nem tudsz segíteni?

Élvezem az ajkad gyűrűjét, cserébe az élvezetért szádba juttatok egy kis lét, és a szomjad nyomban tovaszáll, mert én vagyok a SZÍVÓSZÁL...

A csók a szerelm beszédje...gyere ide és beszélgessünk

A szex olyan büncselekmény amit nem lehet egyedül elkövetni. Leszel a büntársam? Ha igen csörgess meg!

Itt állok előtted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek ülj rám finoman és kapaszkodj belém!.... A te egyetlen mérleghintád!!

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak. Nem tartozom többé hozzád. Rémelem megértesz és megleszel nélkülem, tudom nagyon hiányzom. Üdvözlettel: A Te Agyad

Vágytam rád kivántalak, levetköztem pucérra. Izzadni akartam veled órákig szenvedni. De lekellett mondanom rólad nem voltál bekapcsolva te átkozott szauna!
Vissza az elejére
abrakadabra
Vendég

HozzászólásElküldve: 2005. December 21. Szerda, 8:30    Hozzászólás témája: Vicces smsek Hozzászólás az előzmény idézésével

Kutatások alapjan kiderült, hogy a madárinfluenza az alacsony potenciáju férfiakat támadja meg először. Gondoltam szólok.

SMS-einek ellenörzése alapján IQ-ja túl alacsony ehhez a keszülékhez. A jövőben használjon papirt és ceruzát!

SMS-közvéleménykutatás: Önnek, mint kívülállónak, mi a véleménye az intelligenciáról?

A bal lábad karácsony, a jobb pedig szilveszter! Jöhetnék a két ünnep között??

Helló én a mobilod vagyok. Azért szólok, hogy vegyél ki a zsebedből, mert a heréd mellől kibírhatatlan bűz árad. Azt hiszem megdöglött a gyíkod...
Vissza az elejére
trubadur
Vendég

HozzászólásElküldve: 2006. Január 7. Szombat, 22:06    Hozzászólás témája: 200 éves sms Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez az sms 2000 évvel ezelőtt idult, hogy megtalálja a világ legnagyobb marháját!!! A küldés ezennel befejeződött!!!
Vissza az elejére
Mrs. Bombasztik
Vendég

HozzászólásElküldve: 2006. Június 6. Kedd, 7:06    Hozzászólás témája: Re: 200 éves sms Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha férfinek érzed magad, akkor most elakad a szavad! Farkadat már belepte a moha, de nőt még nem basztál SOHA!!
Vissza az elejére
Mrs. Bombasztik
Vendég

HozzászólásElküldve: 2006. Június 6. Kedd, 7:09    Hozzászólás témája: izgalomban vagyok Hozzászólás az előzmény idézésével

Már az izgalomban vagyok, mikor hozzám érsz, élvezem, ahogy meztelen testemet simogatod, várok minden veled történő percet, soha nem akarok másik törölközőt!!!
Vissza az elejére
Mrs. Bombasztik
Vendég

HozzászólásElküldve: 2006. Június 6. Kedd, 7:12    Hozzászólás témája: Pannon GSM Hozzászólás az előzmény idézésével

A Pannon GSM új szolgáltatása:
amennyiben az ön telefinja rezgőfunkcióval rendelkezik, helyezze a seggébe és a Pannon GSM percenként felhívja önt.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vicces, humoros SMS-ek. Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban