Régebben lehetett időzített képeslapot küldeni... Hová tűnt?
Sajnos, az időzített scriptünk összeakadt a "multiple" /több személynek egyszerre küldhető képeslapok/ scriptel, ezért az egyiket időlegesen kénytelenek voltunk kikapcsolni. A hiba kijavítása folyamatban van, de valőszínű hogy már csak az újévben aktiváljuk. _________________ Képeslapküldés - e-kepeslap.com
Csatlakozott: Jan 30, 2006 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Bácskossuthfalva
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 19:27 Hozzászólás témája: Üdvözlet
Sziasztok!
Tetszik a lap, de még nem volt időm mindent átnézni.
Karácsony óta innen küldöm az üdvözlő képeslapokat. Meg vagyok elégedve a megbízhatóságával.
Most reggeltem, majd sűrűbben be fogok nézni.
Az egyik portálomra már feltettem a képeslapküldőtök linkjét.
Elküldve: 2006. December 27. Szerda, 11:52 Hozzászólás témája:
Nagyon happy voltam, kaptam egy képeslapot egyik ismerősömtől. Megírtam a választ, kiválasztottam a hátteret és egyéb extrákat, azután kiválasztottam egy zenét hozzá. Előtte belehallgattam ebbe a zenébe, nehogy ne illjen a szöveghez - ami hozzá teszem elég terjedelmes volt - a zene meghallgatása után visszaléptem a megszerkesztett képeslapomhoz, hogy elküldjem, amikor csodálatos módon (vagy a weblap üzemeltető idiótasága, hozzá nem értése miatt) eltűnt minden, amit addig írtam és beállítottam. Ez volt az első és utolsó alkalom, hogy használtam ezt a szolgáltatást itt. Keresek egy másik képeslapküldő weblapot, hátha ott normálisan meg tudom tenni ezt. Ennyit erről a *********-ról. Most nagyon pipa vagyok, mert egy elég hosszú szöveget kell felidéznem.
Véleményem a lapról: ÓCSKA és akkor finoman fejeztem ki magam!!!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban