Mobil képeslap
képeslap küldés mobilra
mobil-kepeslap.hu

Menü
« NAVIGÁCIÓ »
 Képeslapküldés
 Animált GIF
 Háttérképek
 Névnapok
 Fórumok
 Híreink
 Rovatok
 Friss hírek - RSS
 Viccek
 E-mail nekünk
 Ajánlj minket
 Bannercsere

« PARTNEREINK »
 Képeslap.wyw.hu
 Képeslapok.lapozz.hu
 Karácsony.wyw.hu
 Szilveszter - Újév
 Húsvét.wyw.hu
 Farsang.wyw.hu
 Ünnepek.wyw.hu
 Valentin nap.wyw.hu
 Szerelem.wyw.hu

WYW Apró - Képes Apró

e-kepeslap.com Fórum :: Téma megtekintése - Mi a véleményetek az oldalról?
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mi a véleményetek az oldalról?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> A portállal kapcsolatos kérdések, kérések.
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Véleményem az e-kepeslap.com-ról.
Tetszik
33%
 33%  [ 2 ]
Lehetne jobb is
0%
 0%  [ 0 ]
Többféle szolgáltatást szeretnék
0%
 0%  [ 0 ]
Mi a csuda ez?
0%
 0%  [ 0 ]
Ócska
16%
 16%  [ 1 ]
Szeretek ide járni
0%
 0%  [ 0 ]
Hozzáadtam a kedvencekhez
50%
 50%  [ 3 ]
Összes szavazat : 6

Szerző Üzenet
Jazzbery
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. December 21. Szerda, 8:55    Hozzászólás témája: Mi a véleményetek az oldalról? Hozzászólás az előzmény idézésével

Várjuk az oldallal kapcsolatos pozitív illetve negatív tapasztalatokat. Forgó szemek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
andi
Vendég

HozzászólásElküldve: 2005. December 21. Szerda, 9:11    Hozzászólás témája: Időzített képeslap Hozzászólás az előzmény idézésével

Régebben lehetett időzített képeslapot küldeni... Hová tűnt? Kacsintó
Vissza az elejére
Esztiko
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. December 21. Szerda, 10:29    Hozzászólás témája: Re: Időzített képeslap Hozzászólás az előzmény idézésével

andi írta:
Régebben lehetett időzített képeslapot küldeni... Hová tűnt? Kacsintó

Sajnos, az időzített scriptünk összeakadt a "multiple" /több személynek egyszerre küldhető képeslapok/ scriptel, ezért az egyiket időlegesen kénytelenek voltunk kikapcsolni. A hiba kijavítása folyamatban van, de valőszínű hogy már csak az újévben aktiváljuk.
nzyang
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 19:27    Hozzászólás témája: Üdvözlet Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tetszik a lap, de még nem volt időm mindent átnézni.
Karácsony óta innen küldöm az üdvözlő képeslapokat. Meg vagyok elégedve a megbízhatóságával.
Most reggeltem, majd sűrűbben be fogok nézni.
Az egyik portálomra már feltettem a képeslapküldőtök linkjét.

üdv. Zoltán
Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
nzyang
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 19:40    Hozzászólás témája: Egy gond... Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy gondom van, de nem égető...
Nem lehet kijelentkezni...

ha elmegyek, majd kidob a rendszer...

Ördög Nagyon boldog Ördögi vagy nagyon őrült
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
valaki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 27. Szerda, 11:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon happy voltam, kaptam egy képeslapot egyik ismerősömtől. Megírtam a választ, kiválasztottam a hátteret és egyéb extrákat, azután kiválasztottam egy zenét hozzá. Előtte belehallgattam ebbe a zenébe, nehogy ne illjen a szöveghez - ami hozzá teszem elég terjedelmes volt - a zene meghallgatása után visszaléptem a megszerkesztett képeslapomhoz, hogy elküldjem, amikor csodálatos módon (vagy a weblap üzemeltető idiótasága, hozzá nem értése miatt) eltűnt minden, amit addig írtam és beállítottam. Ez volt az első és utolsó alkalom, hogy használtam ezt a szolgáltatást itt. Keresek egy másik képeslapküldő weblapot, hátha ott normálisan meg tudom tenni ezt. Ennyit erről a *********-ról. Most nagyon pipa vagyok, mert egy elég hosszú szöveget kell felidéznem.
Véleményem a lapról: ÓCSKA és akkor finoman fejeztem ki magam!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
manyi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 27. Szerda, 22:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tetszik a lap,mar regen kuldom a kepeslapokat gyerekeimnek,barataimnak es ismerosoknek.Egy kis ujitas az uj evbe jo lenne,

UDV. MANYI
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> A portállal kapcsolatos kérdések, kérések. Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban