Aktuális hírek: Fókuszban a madárvédelem
Fókuszban a madárvédelem

Ajánlja adója 1%-át a madarak védelmére, a táj szegényebb lenne nélkülük! Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME). >>>Fókuszban a madárvédelem

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) az ország egyik legrégibb természetvédő civil szervezete, tagságunk meghaladja a 10 000-es létszámot.
Nagy hangsúlyt fektetünk a szemléletformálásra és az oktatásra, több 10 000 látogatót vonzottak gyermektáboraink, és oktatási programjaink. Tovább fejlesztettük Madarász ovi és Madarász suli foglalkozásainkat.

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület

Országos rendezvényeinken közel 100 000 ember fordult meg. Egyesületünk 1 000 önkéntese szolgáltat nélkülözhetetlen felmérési- és madárgyűrűzési adatokat, ezzel is segítve a madarak védelmi helyzetét és a klímaváltozást érintő kutatásokat.


Kék vércse

A parlagi sas, a kerecsensólyom és a kék vércse védelméhez továbbra is az MME nyújt szakértő segítséget Magyarországon és az Európai Unióban. Létrehoztuk a Mérgezés-ellenes Kerekasztalt a ragadozó madarak védelmében, adatokat gyűjtünk és megoldási javaslatokat dolgozunk ki.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk az áramütés okozta madárpusztulások problémájának megoldására együttműködéseket kezdeményezünk, 2008-ban aláírtuk az „Akadálymentes Égbolt” megállapodást a hazai áramszolgáltató cégekkel és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériummal, amelyben a probléma teljes megoldására vállaltak együttműködést az aláírók 2020-ig.


Az 1 %-os felajánlásokból befolyó támogatás segítségével folytatni és fejleszteni tudjuk országos madárvédelmi programjainkat.

Az 1. lépés az 1%!

Ajánlja adója 1%-át a madarak védelmére, a táj szegényebb lenne nélkülük!

Adószám: 19001243-2-43

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME)
1121 Budapest, Költõ u. 21.

www.mme.hu


Segítsd a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületet egy képeslap elküldésével. Az alábbi képeslapok valamelyikét kiválasztva, felhívhatod barátaid, ismerőseid figyelmét, a madarak védelmére és az Egyesület támogatására.

Képeslapküldéshez kattints a kiválasztott képre:

Kék vércse - Képeslap

Vetési varjú - Képeslap

Képeslapküldés - e-kepeslap.com: 2009. január 30. péntek, 10:49

  • Értékelés:Szavazat: 42 Átlagolt érték: 4.73
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz
Kapcsolódó rovatok

Híreink
Mai névnapok
2023 június 03. szombat
Ma Klotild névnap van!

További névnapok ma: Cecília Tilda
Tegnap Anita Kármen névnap volt!
Holnap Bulcsú névnap lesz!
Boldog névnapot minden kedves Klotild, Cecília, Tilda, nevű látogatónknak!
  • Úgy tudom ma van a névnapod, sok boldog névnapot kívánok, névnapi mozgó képeslap.
  • Happy Birthday Macis képeslap
E-képeslap.com
Murphy és egyebek:
Minél inkább változik, annál inkább ugyanaz.
Hirdetés