Mozi premier: Charlie és a csokigyár
Charlie és a csokigyár Csokigyárban randalírozó elkényeztetett kölkökkel, megalkuvú rockerekkel, balsors sújtotta norvégokkal...>>>


Csokigyárban randalírozó elkényeztetett kölkökkel, megalkuvú rockerekkel, balsors sújtotta norvégokkal, pigmeusokkal barátkozó tudósokkal és a digitális háttér előt röpködő Jude Law-val találkozhatunk a moziban.
Miről szól? A szegény családból származó kis Charlie bekerül a szerencsés öt gyermek közé, akik meglátogathatják Willy Wonka hírhedt csokigyárát, amelyet még senki sem látott belülről.

Ki a rendező? A bizarr hangulatú filmjeiről ismert Tim Burton, az Ollókezű Edward és az Ed Wood rendezője.

Kik a szereplők? Johnny Depp ifjú partnere ismét Freddie Highmore, akivel az Én, Pán Péter-ben is együtt játszott. A nagypapát David Kelly alakítja, akit a Lottózsonglőrök-ben láthattunk. A filmben szerepet kapott a rendező felesége, Helena Bonham Carter, Noah Taylor, aki legutóbb az Édes vízi élet-ben szerepelt, valamint a Csillagok háborúja Dooku grófja, Christopher Lee.

Még valami? A film Roald Dahl 1964-es sikerkönyve alapján készült. Johnny Deppet azzal vádolták, hogy Willy Wonka figuráját Michael Jacksonról mintázta, de a színész azt állítja, hogy ha egyáltalán ötletet merített valakiből, az Howard Hughes, a különc milliomos volt, akiről Scorsese Aviátor című filmjét forgatta.

origo

Képeslapküldés - e-kepeslap.com: 2005. augusztus 25. csütörtök, 10:05

  • Értékelés:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz
Mai névnapok
2021 június 16. szerda
Ma Jusztin névnap van!

További névnapok ma: Ajtony Ferenc Jusztina Péter
Tegnap Jolán Vid névnap volt!
Holnap Alida Laura névnap lesz!
Boldog névnapot minden kedves Jusztin, Ajtony, Ferenc, Jusztina, Péter, nevű látogatónknak!
  • Macis névnapi képeslap, boldog névnapot táblával.
  • Képeslapküldés: Születésnap 304 képeslap.
E-képeslap.com
Murphy és egyebek:
Semmi sem olyan rossz, hogy ne tudna tovább romlani.
Hirdetés