Zenészek: Dorina félti Pélyt
Pély Barna és Galambos Dorina  Pély Barnát (30) nem érdeklik a könnyű nőcskék. >>>


 Pély Barnát (30) nem érdeklik a könnyű nőcskék. Pályafutása során - így a Megasztárban is - számtalanszor fordult elő, hogy fiatal hölgyek ajánlatot tettek neki, ám az énekes már észre sem veszi, ha egy lány a külsejével próbálja nem létező énektudását palástolni. Dorina (22) jól ismeri kedvese igényeit, ezért az olyan lányokra féltékeny, akik csinosak és van kisugárzásuk.
A Megasztár harmadik szériájának selejtezőjén is feltűntek olyan lányok, akik erotikus kisugárzásukkal igyekeztek az ítészek tetszését elnyerni, ám Barna szerint ezzel csupán Bakácsnál lenne esélyük.

- Mivel rockzenész vagyok, már megszoktam, hogy a csajok bepróbálkoznak nálam - kezdte Pély. - De ez engem egyáltalán nem érdekel, sőt már észre sem veszem. Soha nem csíptem az olyan csajokat, akik könnyen kaphatóak. A Megasztár során is bejöttek olyan lányok, akik látták a videoklipekben, hogy a nagy sztárok szexi mozdulatokat tesznek, ezért ők is így próbálják eladni magukat. Csak ez nekik nem megy. Sőt, inkább nevetségessé válnak.

- Ráadásul mindenkiből lehet dögös csajt csinálni - vette át a szót Dorina, aki az első tehetségkutató versenyzőjeként ismerte meg szerelmét, Barnát, az egyik zsűritagot. - De időnként még a tehetség is kevés ahhoz, hogy valaki befusson. Nekem az a bajom az ilyen csajszikkal, hogy rossz példát mutatnak másoknak. Pedig értelmes pasik tudomást sem vesznek róluk. Még féltékeny sem tudok lenni az ilyen cicababákra, csak az olyan lányokra, akik vonzzák a tekinteteket, jól énekelnek, értelmesek és vidámak. Szóval az olyanokra, mint én vagyok - mosolygott Dorina.

A ma esti adásban is bemutatkozik egy hölgy, Domokos Beáta (19), aki Bakács szerint akár sikeres is lehetne, például ha katonáknak mutatná meg tehetségét”. Bea ugyanis inkább egy szerelmi aktus közbeni nyögdécselést adott elő az ítészeknek, akik ezt a produkciót nem igazán tudták értékelni.


blikk

Képeslapküldés - e-kepeslap.com: 2005. november 02. szerda, 08:12

  • Értékelés:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 1.66
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz
Mai névnapok
2021 június 16. szerda
Ma Jusztin névnap van!

További névnapok ma: Ajtony Ferenc Jusztina Péter
Tegnap Jolán Vid névnap volt!
Holnap Alida Laura névnap lesz!
Boldog névnapot minden kedves Jusztin, Ajtony, Ferenc, Jusztina, Péter, nevű látogatónknak!
  • Ezzel a kedves macival, meglepheted ismerősöd, szeretteid.
  • Születésnapi képeslap macival.
E-képeslap.com
Murphy és egyebek:
Ki kell bújnom ebből a nedves ruhából, aztán bele egy száraz Martiniba.
Hirdetés