Híreink: Heroin ölte meg a fejvadásznőt
Domino Domino Harvey nem élte meg a róla készült film bemutatóját...>>>


Los Angeles - Hé, vén csavargó - mondta a nő a világsztár, Mickey Rourke üzenetrögzítőjére -, nem dobunk be egy sört?” Vén trampli - hangzott a színész válasza -, tudod, hogy egy kis piában bármikor benne vagyok. Jelentkezz!” De a nő, Domino Harvey azon az estén már holtan hevert koszos fürdőkádjában. A halál oka: herointúladagolás.Domino Harvey 35 éve született London egyik legelőkelőbb negyedében, egy kisebb kastélynak beillő villában. Anyja, Pauline Stone ismert modell és színésznő, aki gyakran forgatott a híres filmrendezővel, Ridley Scott-tal. Apja, a hódítóan jóképű Lurence Harvey Frank Sinatrával együtt volt A mandzsúriai jelölt című film sztárja.

Domino élte az elkényeztetett kevesek luxuséletét, amelyben több volt a luxus, mint az élet, több a pénz, mint a szeretet. A szőke kislány korán kezdett furán viselkedni. Drága játékait széttaposta, babáinak letépte a fejét, és hamarosan játék pisztolyt követelt.

Mindent azonnal megkapott. Nemcsak azért, hogy ne hisztizzen, hanem azért is, hogy ajándékokkal váltsák meg a család embermelegét. A mama szép és víg özvegyként Los Angelesbe költözött, Domino összeférhetetlenség címén négy drága brit iskolából került ki.

Bandát gyűjtött maga köré, jött az ital, a narkó, a bőkezű apanázs így hamar elfogyott. A már sokszorosan függő lány követte a mamát Los Angelesbe.

Hiába próbálták elvonókúrára küldeni, a született lázadó inkább megpróbált a saját lábára állni. Modellkedett, üzletelgetett, majd jelentkezett egy fejvadászképző hirdetésre, elvégezte a tanfolyamot, és munkába is állt. Csatlakozott a Celes King Bail Bond Agencyhez, hogy Los Angeles hírhedt bandanegyedében olyan bűnözők nyomába eredjen, akiket gyilkosságért, fegyveres rablásért köröztek.

Veszélyes meló volt - mondja Rourke, aki a Domino című film forgatásán ismerkedett meg a lánynyal. - Pont ezért imádta: neki, a heroin mellé adrenalin is kellett. Azt mondta, pont ezt imádja: fej vagy írás, élet vagy halál.”

Domino már nem élte meg a film bemutatóját. Tony Scott, Ridley fivére látta meg az úrilányból lett fejvadász történetében a nagy lehetőséget, és Domino szerepére a brit Keira Knightleyt kérte fel.
uno.hu

Képeslapküldés - e-kepeslap.com: 2005. november 06. vasárnap, 10:04

  • Értékelés:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 4.5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz
Mai névnapok
2019 február 21. csütörtök
Tegnap Aladár Álmos névnap volt!
Holnap Gerzson névnap lesz!
Boldog névnapot minden kedves Eleonóra, Bódog, György, Leona, Nóra, Péter, Zakariás, Zelmira, nevű látogatónknak!
  • Csillogó névnapi képeslap kismanóval és virágcsokorral.
  • Képeslapküldés: Születésnap 51 képeslap.
E-képeslap.com
Murphy és egyebek:
Minden nagyobb felfedezést tévedések előznek meg.
Hirdetés