Híreink: Heroin ölte meg a fejvadásznőt
Domino Domino Harvey nem élte meg a róla készült film bemutatóját...>>>


Los Angeles - Hé, vén csavargó - mondta a nő a világsztár, Mickey Rourke üzenetrögzítőjére -, nem dobunk be egy sört?” Vén trampli - hangzott a színész válasza -, tudod, hogy egy kis piában bármikor benne vagyok. Jelentkezz!” De a nő, Domino Harvey azon az estén már holtan hevert koszos fürdőkádjában. A halál oka: herointúladagolás.Domino Harvey 35 éve született London egyik legelőkelőbb negyedében, egy kisebb kastélynak beillő villában. Anyja, Pauline Stone ismert modell és színésznő, aki gyakran forgatott a híres filmrendezővel, Ridley Scott-tal. Apja, a hódítóan jóképű Lurence Harvey Frank Sinatrával együtt volt A mandzsúriai jelölt című film sztárja.

Domino élte az elkényeztetett kevesek luxuséletét, amelyben több volt a luxus, mint az élet, több a pénz, mint a szeretet. A szőke kislány korán kezdett furán viselkedni. Drága játékait széttaposta, babáinak letépte a fejét, és hamarosan játék pisztolyt követelt.

Mindent azonnal megkapott. Nemcsak azért, hogy ne hisztizzen, hanem azért is, hogy ajándékokkal váltsák meg a család embermelegét. A mama szép és víg özvegyként Los Angelesbe költözött, Domino összeférhetetlenség címén négy drága brit iskolából került ki.

Bandát gyűjtött maga köré, jött az ital, a narkó, a bőkezű apanázs így hamar elfogyott. A már sokszorosan függő lány követte a mamát Los Angelesbe.

Hiába próbálták elvonókúrára küldeni, a született lázadó inkább megpróbált a saját lábára állni. Modellkedett, üzletelgetett, majd jelentkezett egy fejvadászképző hirdetésre, elvégezte a tanfolyamot, és munkába is állt. Csatlakozott a Celes King Bail Bond Agencyhez, hogy Los Angeles hírhedt bandanegyedében olyan bűnözők nyomába eredjen, akiket gyilkosságért, fegyveres rablásért köröztek.

Veszélyes meló volt - mondja Rourke, aki a Domino című film forgatásán ismerkedett meg a lánynyal. - Pont ezért imádta: neki, a heroin mellé adrenalin is kellett. Azt mondta, pont ezt imádja: fej vagy írás, élet vagy halál.”

Domino már nem élte meg a film bemutatóját. Tony Scott, Ridley fivére látta meg az úrilányból lett fejvadász történetében a nagy lehetőséget, és Domino szerepére a brit Keira Knightleyt kérte fel.
uno.hu

Képeslapküldés - e-kepeslap.com: 2005. november 06. vasárnap, 10:04

  • Értékelés:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 4.5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz
Mai névnapok
2019 augusztus 23. péntek
Ma Bence névnap van!

További névnapok ma: Farkas Fülöp Rózsa
Tegnap Menyhért névnap volt!
Holnap Bertalan névnap lesz!
Boldog névnapot minden kedves Bence, Farkas, Fülöp, Rózsa, nevű látogatónknak!
  • Képeslap névnapra, egy szál gyönyörű csillogó rózsával.
  • Képeslap szülinapra, égő menetelő gyertyákkal, csillagokkal, boldog születésnapot felirattal.
E-képeslap.com
Murphy és egyebek:
A leghaszontalanabb programfunkciókkal a legnagyobb élvezet dolgozni.
Hirdetés