SZERELMES SMSEK: Szerelmes sms
Szerelmes smsek >>>


Csendes éjszakán elkerül az álom, mindig rád gondolok, és hozzád vágyom. Gondold azt, hogy ott vagyok veled, és nézem a két szép szemed, hallgatom a lélegzeted. A füledbe súgom, hogy nagyon jó veled!

 Ki az? O- Betűvel kezdődik és borzasztóan szeret? Ó hát az én vagyok!

Te légy a tűz, Te légy a kárhozat, Te légy a szerelem egymagad. Te légy a boldogság, Te légy a végzetem, Te légy az álmom, Te légy az életem!!!

 Ă?â?˘szi éjjel álmod csodaszépet, álmodd, hogy megcsókol egy szőke srác Téged! Átölel karjával és azt súgja Néked: Ugye nem haragszol, hogy SZERETLEK TÉGED?

Valaki egyszer azt mondta: ha valakit igazán szeretsz, engedd el. Ha visszajön hozzád, örökre a tied marad. De ha nem, akkor soha nem is volt igazán a tiéd!

Mindenről te jutsz eszembe, rólad minden eszembe jut, minden rólad jut eszembe, mindenről eszembe jutsz, mindenről te jutsz eszembe!

Szeress úgy, ahogyan én szeretlek téged. Szeretkezz velem annyiszor, ahányszor kérlek. Olvaszd ki a szívemet a jégből, sose lesz elegem a tőled kapott kéjből!

Ha homokba írom a neved elfújja a szél. De ha kősziklába vájom ott örökke megtalálom! Ha egyszer leírom a nevet a szót akkor a szó "SZERETLEK" a név pedig a tied!

Szeretnék nevetni, szívből ölelni, pici szádra csókokat lehelni. Minden reggel melletted ébredni, s édes csókokkal Téged kelteni.

Képeslapküldés - e-kepeslap.com: 2005. november 29. kedd, 21:17

  • Értékelés:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz
Mai névnapok
2021 június 16. szerda
Ma Jusztin névnap van!

További névnapok ma: Ajtony Ferenc Jusztina Péter
Tegnap Jolán Vid névnap volt!
Holnap Alida Laura névnap lesz!
Boldog névnapot minden kedves Jusztin, Ajtony, Ferenc, Jusztina, Péter, nevű látogatónknak!
  • Maci virágokkal, névnapi képeslap, sok boldog névnapot felirattal, csillogó kerettel és virággal.
  • Animált GIF születésnapi képeslap.
E-képeslap.com
Murphy és egyebek:
Már ötvenezerszer kértelek, ne túlozz folyton!
Hirdetés