Valentin nap: Valentin-napi Bűbájoskonyha
 • Bűbájosok konyhája A néphit régóta tudja - és él is vele! - hogy az asszonyi nép olykor "megeteti" férje urát annak érdekében, hogy az aktívabb legyen az ágyban, vagy szenvedelmesebben gerjedezzen választottja iránt. Íme, néhány ősi recept, serkentőszer, amely napjaink nőjének is segíthet.


Bűbájosok konyhája, avagy Mit együnk a szerelemért?

A néphit régóta tudja - és él is vele! - hogy az asszonyi nép olykor "megeteti" férje urát annak érdekében, hogy az aktívabb legyen az ágyban, vagy szenvedelmesebben gerjedezzen választottja iránt. Íme, néhány ősi recept, serkentőszer, amely napjaink nőjének is segíthet.

 • Spárga: Sokak szerint ez a legerotikusabb zöldség. Egyes országokban a vőlegénynek a nászéjszaka előtt kötelező volt az elfogyasztása. Ezáltal akarták bebiztosítani az ifjú párt, hogy a férjnek ne legyen gondja az ágyban. Leghatásosabb párolva, olajban elkészítve.
 • Zeller: Sokan ismerik kiváló tulajdonságait, de kevesen tudják hatásának titkát: illata a nőket a férfi verejtékszagára emlékezteti, ami pedig ősrégi afrodiziákumnak számít. Tiroli parasztok például a kedvesük keszkenőjét tánc közben a hónaljuk alá szorították, mert azt gondolták, hogy annak "illata" biztosan leveszi lábáról még a szabódó lányokat is.
 • Méz: Számos nép kultúrájában fontos szerepet kap az esküvőn és a nászéjszakán is. Van, ahol a menyasszony, s van, ahol a vőlegény kenyerére kenik, mert azt gondolják, hogyha kölcsönösen lenyalják, akkor a továbbiakban édes lesz az életük vagy pedig az együttlétük.
 • Osztriga: A legenda szerint Casanova 50 osztrigát fogyasztott el reggelente a fürdőkádban, s minden alkalommal más-más szépasszony mellét használta - tálcának.
 • Gyömbér: Régi indiai recept szerint levét mézzel és reszelt kemény tojással keverve kiváló gyógyszer impotencia ellen. Régebben Európában is gyakran sütöttek a lányok gyömbérrel ízesített kenyeret, mert azt remélték, hogyha a kiválasztott férfiút megetetik vele, akkor férjhez mehetnek hozzá.
 • Uborka: Egy amerikai felmérés szerint a nők jelentős része már az uborka illatától is izgalomba jön, látványa pedig kifejezetten erotikus képzeteket kelt. Pucolása, harapása pedig, csak fokozza az érzéki gyönyöröket.
 • Tojás: A régi annalesek kivétel nélkül minden tojást, halikrát (kaviár) serkentőszerként, nemi potenciát növelő szerként tartanak számon. Aligha véletlenül kerül oly gyakran a különböző népek konyhájában az asztalra. Elkészítésének számos formája létezik.
 • Csokoládé: Világszerte ismert élénkítő és erősítő hatása miatt nemcsak kedvelt csemege, de sokan fogyasztják tudatosan. A benne található 400-féle/!/ különféle vegyszer között van a feniletamin, ami kifejezetten szerelemre gerjeszt. A legenda szerint volt olyan azték uralkodó, aki 50 csésze kakaót ivott meg, mielőtt a háremét felkereste volna. Ő tudta, miért?
 • Banán: Már az ókori népek is erős afrodiziákumnak ismerték, mivel rendkívül gazdag tápanyagokban. A sok kalóriát követelő szex előtt nem árt, ha bőven fogyasztunk belőle a tettrekészséghez. Ezen kívül, vizuálisan is stimulálhatja a fantáziánkat.
 • Datolya: A keleti népek mindennapos táplálékát gyakran kifejezetten ajánlották azoknak, akiknek gondjai támadtak az ágyban, illetve kezdték elveszíteni érdeklődésüket a szex iránt.

Képeslapküldés - e-kepeslap.com: 2006. január 03. kedd, 18:31

 • Értékelés:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 3
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz
Mai névnapok
2023 február 02. csütörtök
Ma Aida Karolina névnap van!

További névnapok ma: Brúnó Johanna Manyi Mária Mirjam
Tegnap Ignác névnap volt!
Holnap Balázs névnap lesz!
Boldog névnapot minden kedves Aida, Karolina, Brúnó, Johanna, Manyi, Mária, Mirjam, nevű látogatónknak!
 • Képeslap névnapra virágcsokorral, boldog névnapot, felirattal.
 • Happy Birthday képeslap.
E-képeslap.com
Murphy és egyebek:
Tutankhamon meggondolta magát, és mégis a tengerbe akar temetkezni.
Hirdetés