Valentin nap: Különbség férfi és nő között

Mi a különbség férfi és nő között
· Kézírás. A férfiak ilyesmivel nem törõdnek, inkább firkálnak. A nõk ellenben még olyanra is képesek, hogy az "i" betű tetejére pont helyett kis karikát rajzoljanak, nagyobb ívű a "g" és "p" betűjük, ... >>>Különbségek nő és férfi között:


· Kézírás. A férfiak ilyesmivel nem törődnek, inkább firkálnak. A nők ellenben még olyanra is képesek, hogy az "i" betű tetejére pont helyett kis karikát rajzoljanak, nagyobb ívű a "g" és "p" betűjük, sőt ha jókedvűek, a levél végére még egy kis vigyorgó fejet is rajzolnak.

· A fürdőszoba. A férfiak átlagosan hatféle dolgot tartanak itt: fogkefe, fogkrém, szappan, borotva, borotvahab és törölköző. Ezzel szemben, a nők által a fürdőszobában tartott dolgok száma 437. Ezek legtöbbjét a férfi még beazonosítani sem képes.

· Újságok. A férfiak általában olyan újságokat olvasnak, melyekben meztelen nõk fényképei találhatók. A nõi újságok is tartalmaznak ilyen képeket. Ennek az az oka, hogy a nõi test maga a mestermunka, a férfi szőrös és ormótlan, napfénynél nem is lehet mutogatni.


· Élelmiszerek. A nõ gondosan listát készít arról, mire van szüksége, és bevásárol. A férfi megvárja, amíg alig marad valami a frigóban, és az is zöldül. Ekkor vásárolni indul. Mindent megvesz, ami jól néz ki, és bár alig marad pénze, sörnél komolyabbra nem költ.

· Készülődés. Ha a férfi azt mondja, hogy készen van, akkor az úgy is van. Ha a nő azt mondja, hogy készen van, ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy majd készen LESZ, ha megtalálja a fülbevalóját, ha kifesti magát...
.
· Tükör. A férfi hiú. Ha titokban is, mindig megnézi magát a tükörben. A nő nevetséges: mindig, mindenben megnézi magát, ami egy kicsit is fényes és tükröz.

· Mozi. A nők kedvenc jelenete, amikor az "Elfújta a Szél"-ben Clark Gable megcsókolja Vivien Leigh-t. A férfiak kedvenc jelenete, amikor Ford Fairlane azt mondja, a titkárnőjének: "Nézd, ne haragudj, hogy kisikáltattam veled a fürdőszobát, de lásd be, az ágyban én dolgoztam."

· Telefon. A férfi számára a telefon egyszerű kommunikációs eszköz. Röviden beszél azokkal, akikkel fontos. A nő - miután két hétig a barátnőjénél nyaralt - hazaérve ugyanőt hívja fel és képes három órán át csevegni.

Irányok. Ha a nő eltéved, behajt az első benzinkúthoz és kérdez. A férfi ezt a gyengeség jeleként értékeli, ezért inkább órákig kóvályog, miközben ilyeneket
· mond: "Most egy rövidebb utat találok." vagy "Ismerős ez a környék, ebben a kocsmában már voltam."

· Richard Gere. A nõk szeretik Richard Gere-t, mert olyan szexi. A férfiak utálják Richard Gere-t, mert arra a macho fickóra emlékezteti őket, aki az edzőteremben dolgozik, és csak férjes asszonyokkal randizik.

· Gyerekek. Ó igen, a nő mindent tud gyermekéről: tudja, melyik foga lyukas, kik a legjobb barátai, mennyi volt az iskolai focimeccs eredménye, mik a tervei, vágyai. A férfi minden nála alacsonyabb embert bizalmatlanul méreget, aki egy házban lakik vele.

· Öltözködés. A nő mindenhez felöltözik. takarításhoz, bevásárláshoz, telefonáláshoz, még ahhoz is, ha kiviszi a szemetet. A férfi életében két alkalomhoz öltözik fel: esküvőkhöz és temetésekhez.

· Meztelenség a filmekben. A filmtörténetben szinte minden színésznőnek volt meztelen jelenete, hiszen a producer mindig férfi volt. Mostanság azonban az egyetlen férfiszínész akinek ilyen jelenete volt Richard Gere. Ez egy újabb ok, hogy a férfiak utálják.

· Fotózás. A férfi ezt komolyan veszi: 70 ezres gép, saját sötétkamra, tanfolyam. A nő vesz egy autófókuszos gépet ötezerért, és azt használja. Szinte mindig jobb képeket csinál.

· Politika. A férfiak állandóan politizálnak, de elfelejtenek elmenni szavazni. A nők örömmel veszik tudomásul, hogy egy új fiatal politikusi nemzedék van növekvőben, és remélik, hogy megválasztásuk estéjén legalább elsírják magukat.

· Az öltöző. Az öltözőben a férfiak három dologról beszélnek: pénz, foci és a nők. Eltúlozzák pénzügyeiket, kevésbé értenek a focihoz, mint hiszik, és hódításaikról is kitalált történeteket mesélnek. A nők az öltözőben egyetlen dologról beszélnek: a szexről. És nem elvontan, hanem már-már anatómiai pontossággal. Abszolút vizuálisak, gyakorlatiasak - és sose hazudnak egymásnak.

· Esküvő. Ha szóba kerül, a nők mindig "ceremóniáról" beszélnek. A férfiak ceremónia alatt inkább a legénybúcsút értik.

Játékok. A nők gyerekként szívesen babáznak, ám 11-12 éves korukra elvesztik érdeklődésüket. A férfiak egész életükben játékokkal veszik körül magukat, de ahogy öregszenek, egyre drágábbakkal. Íme néhány: villanyvasút, kisképernyős TV, autótelefon, hi-fi torony grafikus equalizerrel, kis robotok, melyek parancsszóra koktélt kevernek, videó játékok, továbbá minden ami csipog, villog, és a távirányítója legalább 6 ceruzaelemmel megy.

· Virágok. Ha a feleség elutazik, megkéri a párját, hogy locsolja a virágokat. Mire hazaér, mind kiszárad. Senki sem érti, miért...

Bajusz. Van néhány férfi, akinek jól áll a bajusz. Ilyen mondjuk Tom Selleck, vagy Burt Reynolds. Olyan nő viszont nincs, akinek jól állna.

Képeslapküldés - e-kepeslap.com: 2006. január 03. kedd, 18:53

  • Értékelés:Szavazat: 8 Átlagolt érték: 3.12
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz
Kapcsolódó rovatok

Szerelem
Mai névnapok
2023 június 03. szombat
Ma Klotild névnap van!

További névnapok ma: Cecília Tilda
Tegnap Anita Kármen névnap volt!
Holnap Bulcsú névnap lesz!
Boldog névnapot minden kedves Klotild, Cecília, Tilda, nevű látogatónknak!
  • Képeslap névnapra: Maci csillogó rózsacsokorral és kerettel.
  • Szülinapi szíves képeslap, sok-sok boldog születésnapot felirattal.
E-képeslap.com
Murphy és egyebek:
Olyan paraszt, hogy az első legójából is disznóólat épített!
Hirdetés