Gépház e-kepeslap.com

  B_Matyi
Dátum: 2016-07-30 10:16:25

Portál frissítés - 2016. július 29.


2

Portál frissítés

Jelentős frissítéseken esett át a 11 éves e-kepeslap.com. Megújult, mobilbarát felülettel állunk minden kedves régi és új felhasználónk rendelkezésére.
Megéri regisztrálni, mert regisztrált felhasználóknak, több olyan szolgáltatást is biztosítunk, melyet regisztráció nélkül, technikailag nem tudnánk biztosítani. Az alábbiakban részletezzük az új, vagy megújult szolgáltatásainkat:

A legfontosabb frissítésünk minden felhasználót érint, mobilbarát képeslapküldő felületünkön, már mobilon is kényelmesen küldhetsz képeslapot. Több régebbi szolgáltatásunkat, teljesen átalakítottuk. Lecseréltük háttérkép és vicc modulunkat.

Háttérképek

Regisztrált felhasználóként, lehetőséged van általad készített szép fotók megosztására. A feltöltött képek jóváhagyás után, bárki számára elküldhetőek képeslapként is. Az itt feltöltött képek CC0 Public Domain szabad licenc alá esnek, csak akkor tölts fel képet, ha ezt vállalod. Magyarul, a képeket bárki szabadon letöltheti, terjesztheti, módosíthatja.

Feltöltött háttérképek

Felhasználói vezérlőpult

Felhasználói felületeden, minden lényeges és személyhez köthető szolgáltatásunkat könnyen elérheted.Felhasználói vezérlőpult

Viccek

Teljesen átalakítottuk vicc modulunkat, igényesebb felületen, válogatott vicceket olvashatsz portálunkon, a vicceken kívül, vicces képeket, képes vicceket is találtok oldalunkon. A vicces képek, szintén elküldhetőek képeslapként is. Regisztráció után, küldhetsz viccet, feltölthetsz vicces képet, melyek jóváhagyás után, megjelennek oldalunkon. Főként a minőségre, nem a mennyiségre szeretnénk a hangsúlyt helyezni, szeretnénk ha igazán jó vicceket, vicces történeteket olvashatnátok oldalunkon.

Saját képeslapok

Saját egyedi szerkesztésű képek, saját fotók, a kezdetektől elküldhetőek voltak oldalunkról, de regisztrált felhasználóknak, most még könnyebbé tettük a saját, egyedi szerkesztésű, vagy privát fotók elküldésének lehetőségét. Saját felületedre feltölthetsz képeket, melyeket bárkinek elküldhetsz képeslapként, vagy megoszthatod, a legnagyobb közösségi portálokon (Facebook, Google+, Twitter, Gmail). Regisztráció nélkül, továbbra is biztosítjuk a saját kép küldési lehetőséget, de ha kipróbálod új szolgáltatásunkat, úgy gondoljuk Neked is tetszeni fog.

Saját képeslapküldő

Emlékeztető szolgáltatás

Hogy ne legyen több elfelejtett névnap, születésnap, házassági évforduló és egyéb neves alkalom, vagy ne felejtsd el a kukanapot, :) regisztrált felhasználóinknak lehetősége van, a regisztrációkor megadott e-mail címre emlékeztetők beállítására.
Jelenleg az alábbi emlékeztetőket állíthatod be:
20 darab egyszeri emlékeztető (Ezek a kézbesítés után inaktívvá válnak).
20 darab éves ismétlődő emlékeztető. (Évente egy általad megadott dátumon kapsz egy emlékeztetőt, az általad megadott címsorral és leírással.)
5 darab havi ismétlődő emlékeztető. (Havonta egy általad megadott napon kapsz egy emlékeztetőt, az általad megadott címsorral és leírással.)
5 darab heti ismétlődő emlékeztető. (Hetente egy általad megadott napon kapsz egy emlékeztetőt, az általad megadott címsorral és leírással.)
5 darab napi ismétlődő emlékeztető. (Naponta kapsz egy emlékeztetőt, az általad megadott címsorral és leírással.)

E-mail emlékeztető

Kedvenc képeslapok, képek

Regisztrált felhasználóként, elmentheted a gyakran küldött kedvenc képeslapokat, képeket saját felületedre, melyeket egy kattintással bármikor elküldhetsz képeslapként, vagy megoszthatod kedvenc közösségi portálodon.

Csevegő - Üzenőfal

Szeretnénk egy kis közösségi életet kialakítani portálunkon, ezért regisztrált felhasználóknak lehetőséget biztosítunk a kötetlen csevegésre. Ide bármit írhatsz, ami nem sérti az általánosan elfogadott internetes normákat. Kérdéseket is feltehetsz adminisztrátorainknak, a csevegő felületet folyamatosan szemmel tartjuk.

Fórum

Frissítettük fórum felületünket, ha a portállal kapcsolatos kérdésed, ötleted van, ne habozz... A fórum felületen tervezünk szélesebb körű témák létrehozását, ha erre igény látunk.

Naplók, blogok

Regisztrált felhasználóként, naplókat, blogokat írhatsz, melyek lehetnek nyilvánosak, vagy olyanok, melyeket csak Te láthatsz. Elmentheted naplókba kedvenc szerelmes, névnapi és egyéb alkalmi idézeteid, gondolataid. Nyilvános naplóbejegyzéseket a regisztrált felhasználók olvashatják.

Pontrendszer

Némely szolgáltatást, csak meghatározott felhasználói pontszám megléte esetén tudsz igénybe venni. Jelenleg csak két szolgáltatás esik ez alá, melyek kis aktivitással könnyedén elérhetővé válnak számodra. A pontrendszert, jelenleg is fejlesztjük és elképzelhető hogy később több szolgáltatásunkat is bevonjuk a pontrendszer alá.

Ha bármelyik szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdésed van, írj a fórumba, csevegőbe, vagy az alábbi e-mail címre:
e-mail

  Esztiko
Dátum: 2016-07-26 14:57:59

Mi a Gépház?


1A szolgáltatás célja, hogy tájékoztassunk titeket legújabb és várható fejlesztéseinkről, időszakos leállásokról, vagy esetlegesen felmerülő hibákról. Ezen a felületen, nincs mód reagálni bejegyzéseinkre, de itt megteheted: Portállal kapcsolatos kérdések

Összes gépház üzenet: 2
E-képeslap.com
Murphy és egyebek:
A gyorsaság csak bolhafogáskor hasznos.
Új képeslapok
  • Karácsonyi-újévi üdvözlőlap kézben tartott csillagszórókkal, szív háttérrel, csillogó felirattal.
  • Koccintás az újévre, szilveszteri és újévi képeslap pezsgővel, csillagos háttérrel, BÚÉK 2024 arany színű csillogó felirattal.
  • Újévi köszöntő képeslap pezsgővel, csillogó felirattal és kerettel, színjátszó háttérrel.
  • Képeslap újévre és szilveszterre pezsgős poharakkal, ezüst betűkkel és kerettel, Sikerekben Gazdag Boldog Újévet felirattal, sötétkék csillagos háttérrel.
  • Képeslap szilveszterre és újévre pezsgős poharakkal, arany betűkkel és kerettel, Sikerekben Gazdag Boldog Újévet felirattal, kék csillagos háttérrel.
  • Éjfélt ütött az óra, Boldog Újévet! Újévi képeslap, BÚÉK 2024 felirattal, arany kerettel, az éjfél elmúltát jelző órával és pezsgőspoharakkal.
Top